Minőségirányítási rendszer

   A DAM 2004 Kft. a több mint két évszázados acélipari szakmai hagyományokkal rendelkező cég vezetése ezúton nyilvánítja ki azon szándékát, hogy a minőségi rúd- és idomacélok gyártását folytatni kívánja egy megújult gazdasági szemléleten alapuló szervezeti struktúrában.

    A Társaság szakmai képviselete a termékek műszaki és környezetvédelmi színvonalának állandó fejlesztésével igyekszik megfelelni a mindenkori piaci követelményeknek és vevői igényeknek.

    A fejlődés érdekében a Társaság bevezette és működteti az ISO 9001:2000/MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány előírásait kielégítő minőségirányítási rendszert. A szabályozott tevékenységeket folyamatosan ellenőrzi és a Vevői észrevételeket előtérbe helyezve gondoskodik a rendszer továbbfejlesztéséről.

    A Társaság vezetése a minőséget úgy tekinti, mint a tevékenységének meghatározó tényezőjét, azaz a minőség a megrendelők megnyerésének, a piac megszerzésének, megtartásának a legcélravezetőbb eszköze.

    A Társaság vezetése és minden alkalmazottja azonosult és felelősséget vállalt a minősséggel kapcsolatos tevékenységek prioritásával, a következő irányelvek érvényesítése mellett:

    A célok elérése érdekében filozófiájának alapelve a termékek minőségének magas szinten tartása, a Vevői felhasználói igények messzemenő kielégítése, az elvállalt szállítási határidők tartása. A Társaság kereskedelmi stratégiájában hangsúlyt kap a "partnerkapcsolat"-ra való törekvés, a kétoldalú bizalom, elkötelezettség és tervezhetőség.

    A Társaság felső vezetése, a magyarországi és külföldi feldolgozóipar nemesacélgyártó bázisát úgy működteti, hogy a Társaság neve egyben garanciát jelentsen azok számára, akik a termékeinket vásárolják és felhasználják.

Oldal tetejére